Logo Main Yellow Medium

LaLaLand Nederland

29 & 30 June in
Ruigoord, Amsterdam
Za 12-23u | Zo 9-18u

29 & 30 June in Ruigoord, Amsterdam, Za 12-23u | Zo 9-18u

duurzaam

Duurzaamheid en inclusiviteit vinden we belangrijk. 

In 2023 maakten we het samen met de P.W. Janssen’s Friesche Stichting en donaties van bezoekers, mogelijk dat 25 gezinnen van Stichting Buurtgezinnen naar LaLaLand konden komen.

Duurzaamheid- iedereen heeft het erover, maar het is geen gemakkelijke opgave. Wij hebben voor LalaLand gekeken naar ons afval, voedsel en CO2-uitstoot. 

Er zijn verschillende eetkramen op LaLaLand. Allen serveren ze puur vegetarisch eten. India staat bekend om zijn heerlijke smaakvolle eten. En dat was er dankzij Kailash Parbat, Anjappar en Krishna Villa’s ook zijn! De smaken schommelen tussen zoet, hartig en pittig en de texturen lopen uiteen van romige sauzen tot zacht brood en groenten.

Waar veel mensen bij elkaar komen wordt afval geproduceerd. Onze partner Ruigoord werkt met een recycle systeem. Eten wordt op biologisch afbreekbare borden geserveerd.

Om onze CO2 uitstoot te compenseren hebben we afgelopen jaar 250 fruitbomen geplant in de Indiase staat Gujarat. Noreen is zelf bij dit fantastische project betrokken geweest, en heeft met eigen ogen de positieve impact ervan meegemaakt. 

Ruigoord is zelf een groene oase met een sterke focus op groen met een voedselbos, moestuin en een speciale groengroep.

In 2023 was de eerste editie van LaLaLand – the Magic of India en dat was een fantastische ervaring waarvan we de zaadjes die we toen geplant hebben in 2024 tot bloei laten komen. 

een weekend india zonder te vliegen

50+ acts:

Op LaLaLand – The Magic of India kun je genieten van de kleuren, geluiden en geuren die zo typisch zijn voor India maar ook van onbekende kunst en cultuur uit het hedendaagse India.

India, een beating heart, powerful, energiek en innovatief. Dit alles midden in de setting van het magische dorp Ruigoord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
KOOP TICKETS!