fbpx
Logo Main Yellow Medium

LaLaLand Nederland

29 & 30 June in
Ruigoord, Amsterdam
Za 12-23u | Zo 9-18u

29 & 30 June in Ruigoord, Amsterdam, Za 12-23u | Zo 9-18u

over ons

Noreen van Holstein & Lalita van Lamsweerde

Lalita van Lamsweerde en Noreen van Holstein, brachten in de zomer van 2023 ‘the Magic of India’ voor het eest naar Nederland. Samen met Ruigoord wordt er 50 jaar vrijdenken, creativiteit, diversiteit en ‘Vashudaiva Kutumbakam’ (de wereld is één familie’) gevierd. Lalita en Noreen woonden beiden jarenlang in India en spelen sindsdien een actieve rol in de culturele sector, zowel in India als in Nederland. Samen hebben zij de LaLa Foundation.

50 jaar geleden maakten de oprichters van Ruigoord een reis over land naar de Zuid-Indiase kuststaat Goa. Daar op de stranden van Goa, is in 2018 LaLaLand ontstaan, opgericht door Noreen van Holstein en Deepjyoti Deka.  LaLaLand Festival Goa vierde in december 2023 zijn vijfde editie.

een weekend india
zonder te vliegen

50+ acts:

Op LaLaLand – The Magic of India kun je genieten van de kleuren, geluiden en geuren die zo typisch zijn voor India maar ook van onbekende kunst en cultuur uit het hedendaagse India.

India, een beating heart, powerful, energiek en innovatief. Dit alles midden in de setting van het magische dorp Ruigoord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
KOOP TICKETS!