fbpx
Logo Main Yellow Medium

LaLaLand Nederland

29 & 30 June in
Ruigoord, Amsterdam
Za 12-23u | Zo 9-18u

29 & 30 June in Ruigoord, Amsterdam, Za 12-23u | Zo 9-18u

tickets

Koop voor €37,50 een dagticket of voor €49,50 een weekendticket.

Voor €5 kan je een donatie doen om een boom te planten of laat je ook andere gezinnen meegenieten van LaLaLand.

LaLaLand werkt hiervoor samen met Vikalp Foundation en Stichting Buurtgezinnen

  Indien je met de auto naar Ruigoord komt boek dan direct je parkeerticket (€5 – die staat onder bijproducten). Op de tickets gelden onze algemene voorwaarden.

LaLaLand vindt plaats op 6 binnen- en buitenpodia op Ruigoord Amsterdam. LaLaLand – the Magic of India viert haar tweede editie op 29 & 30 juni 2024 op Ruigoord Amsterdam.

Zaterdag opent Dharavi Rocks uit Mumbai het festival om 12u en genieten we bijna 12u lang van muziek, dans, yoga, workshops, Indiaas eten en nog veel (tot 23u).   Op zondag start LaLaLand met klassieke muziek, yoga en ontbijt om 9u en sluit de ‘grand finale’ het festivalweekend af om 18u. Indien het Nederlands mannen voetbalteam een EK wedstrijd speelt om 18u wordt er een scherm geplaatst.

een weekend india
zonder te vliegen

50+ acts:

Op LaLaLand – The Magic of India kun je genieten van de kleuren, geluiden en geuren die zo typisch zijn voor India maar ook van onbekende kunst en cultuur uit het hedendaagse India.

India, een beating heart, powerful, energiek en innovatief. Dit alles midden in de setting van het magische dorp Ruigoord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
KOOP TICKETS!